Sammen kan vi hjælpe Ukraine!

I lyset af de seneste foruroligende nyheder fra Ukraine ønsker Toluna også at bidrage og støtte dem, der har mest brug for vores hjælp. I dag er vores følelse af at høre til i det internationale Toluna Influencer-communityn vigtigere end nogensinde før. Derfor kan du nu finde en fundraiser i belønningscenter, hvor du kan donere 1000 point eller mere!

Bemærk også, at Toluna vil matche alle dine donationer op til 15.000 euro.

Hvordan virker det?

Hvis du donerer 1.000 point i dag, vil vi tilføje yderligere 1.000 point, inden indsamlingen lukker.

Vi vil holde jer opdateret om udviklingen i indsamlingen, som løber frem til den 30. april, og vi vil offentliggøre det endelige beløb i begyndelsen af maj, når vi har foretaget en overførsel til Røde Kors-kontoen.

Gør en forskel i verden – i dag har vi alle mere end nogensinde brug for det!

%d bloggers like this: