Ændringer på Toluna.dk!

Kære indflydelse,

Du har måske bemærket, at vi har justet siden sidst. Ændringerne hidtil har været subtile, men nogle af jer har allerede bemærket dem!

I hvad der synes at være en kontroversiel opdatering, har vi erstattet knappen Hide med en rapportindstilling. Formålet er at gøre det nemmere at rapportere upassende indhold, du måtte støde på og reducere spam.

login

Når du klikker på Rapport, vil du blive taget til Kontaktformularen, hvor du finder ud af, at feltet for Type of Issue automatisk bliver udfyldt. Derudover tilføjer det også automatisk ID’et af det indhold, du vil rapportere, så du sikres, at vi kommer til det let.

kontakt

Indhold bør kun rapporteres, hvis det er spam, upassende eller misbrug. Når du har indsendt din misbrugte indholdsbillet, vil den blive gennemgået af vores help-desk-team, som derefter træffer de nødvendige foranstaltninger.

hi

Med din komfort i tankerne har vi også styrket sikkerheden. Herfra bliver du bedt om at indtaste din nuværende adgangskode, når du indløser en belønning eller opdaterer din e-mail eller adgangskode.

login

En anden nylige forbedring vedrører den nye videofunktion. Har du prøvet det endnu?
Nemere at uploade, videoer er også mere synlige nu, hvilket betyder, at dine venner ikke vil savne dem!

video

Sammen med video har vi også lavet en lille lille ændring i billeder ved at øge deres størrelse. Du kan nu uploade billeder på op til 4288 × 4288 pixels, selvom filstørrelsen stadig ikke kan overstige 1 Mb (vi ser også på at øge det også 😉)

bill

Endelig er der en sidste ændring, som kun nogle Influencers kan se for øjeblikket. Vi har opdateret det lille logo, du kan se på browserens faneblad, for at matche vores nye billede. Er du blandt de heldige, der ser det?

influence

Da forbedringer på Toluna.com går i gang, er der mange flere at komme, og vi håber, du er så begejstret som vi er! Vi kan ikke give væk vores hemmeligheder endnu, men vi vil efterlade dig gode nyheder: Skjul-knappen vil vende tilbage!

Tøv ikke med at dele din feedback med Teamet på vores væg eller via e-mail, og vi holder dig opdateret om fremtidige ændringer.

Fortsæt med at påvirke din verden,
Toluna Team

%d bloggers like this: