#TolunaSummer! Instagram- og Twitter-konkurrence

Hej medlemmer

Sommeren er her, og hvilken bedre måde at fejre det på end med en sommer-konkurrence. Vi vil se, hvordan du nyder din sommer, fra dagene på stranden til glade timer på terassen efter arbejde. Vis os dine billeder og deltag i vores nyeste Instagram og Twitter-konkurrence: #TolunaSummer! Som altid kan to vindere få hver 15.000 point – én vinder fra Instagram og en fra Twitter.

JulySummer_EN

For at deltage skal du følge disse skridt:

  • Følg @Toluna på Instagram eller Twitter, alt efter hvilket medie du foretrækker
  • Vælg et billede, der er sommer-relateret, og upload det på Twitter eller Instagram
  • Brug hashtagget #TolunaSummer
  • På både Twitter og Instagram skal du følge @Toluna for at kunne deltage i konkurrence

Konkurrence foregår kun på Instagram og Twitter. Du skal uploade dit billede mellem 1. juli og 31. juli for at deltage.

Og vi er stolte af at annoncere vinderne af #TolunaMusic! Blandt de hundredevis af gode indslag, blev susit04 valgt fra Instagram, og CariCheAnne blev valgt fra Twitter. De modtager hver 15.000 point. Tillykke!

Held og lykke til jer, der deltager i #TolunaSummer! Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Vi ses på siden, Instagram eller Twitter

TolunaGruppen

*Konkurrencebetingelser: Vinderne bliver tilfældigt udvalgt d. 8. august 2017 kl. 17:00 EST og skal opfylde konkurrencereglerne. Medlemmerne skal hav en konto på Toluna eller være villige til at oprette en konto for at modtage pointene. Pointene bliver tildelt vinderne 5 dage efter konkurrencen er slut og bliver overført direkte til vinderens konto. Vinderne bliver kontaktet på deres Instagram eller Twitter-opslag, som de har deltaget med. Opslagene må ikke indeholde et sprog der er obskønt, fornærmende, truende, groft, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for privatlivets fred.

%d bloggers like this: