#TolunaMusic – Instagram- og Twitter-konkurrence

Kære medlemmer

Sommeren er her, og hvilken bedre måde at fejre det på end med nogle sommer-tunes! Fra udendørskoncerter til høj musik i bilen, musik er overalt! Vi vil gerne se billeder fra jeres koncerter, festivaller, bands, alt hvad der har med musik at gøre. Vis os dine rockerfede billeder, og deltag i vores nye Instagram- og Twitter-konkurrence: #TolunaMusic! Som altid vil der være to vindere, som hver vinder 15.000 point – en bliver valgt fra Instagram og én fra Twitter.

June DA DK

For at deltage skal du følge disse skridt:

  • Følg @Toluna på Instagram eller Twitter, alt efter hvilket medie du foretrækker
  • Vælg et billede, der er musikrelateret, og upload det på Twitter eller Instagram
  • Brug hashtagget #TolunaMusic
  • På både Twitter og Instagram skal du følge @Toluna for at kunne deltage i konkurrence

Konkurrence foregår kun på Instagram og Twitter. Du skal uploade dit billede mellem 1. juni og 31. juni for at deltage.

Derudover er vi stolte af at kunne annoncere vinderne af #TolunaFood! Blandt de hundrede af lækre billeder var det erindrownwolves, der blev valgt fra Instagram og DeborahChalala blev valgt fra Twitter. De modtager hver 15.000 point. Stort tillykke!

Held og lykke til jer, der deltager i #TolunaMusic! Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Vi ses på siden, Instagram eller Twitter

TolunaGruppen 

*Konkurrencebetingelser: Vinderne bliver tilfældigt udvalgt d. 8. juli 2017 kl. 17:00 EST og skal opfylde konkurrencereglerne. Medlemmerne skal hav en konto på Toluna eller være villige til at oprette en konto for at modtage pointene. Pointene bliver tildelt vinderne 5 dage efter konkurrencen er slut og bliver overført direkte til vinderens konto. Vinderne bliver kontaktet på deres Instagram eller Twitter-opslag, som de har deltaget med. Opslagene må ikke indeholde et sprog der er obskønt, fornærmende, truende, groft, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for privatlivets fred. Toluna forbeholder sig retten til granske al indhold og tilbageholde bonusser for enhver bruger, der bryder med ovenstående betingelser.

%d bloggers like this: