#TolunaFood – Instagram- og Twitter-konkurrence

Kære medlemmer

Hvad er det, som alle har en favorit af? Mad! Vi vil gerne se nogle billeder af jeres favoritmad, jeres mesterværker fra køkken, og andet madrelateret! Hvis din lækre mad, og deltag i vores nye Instagram og Twitter-konkurrence: #TolunaFood! Som altid vil der være to vindere, der får 15.000 point hver – én vinder fra Instagram og én fra Twitter.

foodig

For at deltage skal du følge disse skridt:

  • Vælg et billede af din mad og upload det på Twitter eller Instagram
  • Brug hashtagget #TolunaFood
  • På både Twitter og Instagram skal du følge @Toluna for at kunne deltage i konkurrence

Konkurrence foregår kun på Instagram og Twitter. Du skal uploade dit billede mellem 1. maj og 31. maj for at deltage.

Og vi er stolte af kunne løfte sløret for vinderne af #TolunaLovesPets! Blandt de hundredevis af søde deltagelser, blev robisupy udtrukket fra Instagram og tujati55 fra Twitter. De modtager hver 15.000 point. Tillykke!

Held og lykke til jer, der deltager i #TolunaFood! Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Vi ses på siden, Instagram eller Twitter

TolunaGruppen

*Konkurrencebetingelser: Vinderne bliver tilfældigt udvalgt d. 8. juni 2017 kl. 17:00 EST og skal opfylde konkurrencereglerne. Medlemmerne skal hav en konto på Toluna eller være villige til at oprette en konto for at modtage pointene. Pointene bliver tildelt vinderne 5 dage efter konkurrencen er slut og bliver overført direkte til vinderens konto. Vinderne bliver kontaktet på deres Instagram eller Twitter-opslag, som de har deltaget med. Opslagene må ikke indeholde et sprog der er obskønt, fornærmende, truende, groft, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for privatlivets fred. Toluna forbeholder sig retten til granske al indhold og tilbageholde bonusser for enhver bruger, der bryder med ovenstående betingelser.

 

%d bloggers like this: