#TolunaLovesPet – Instagram and Twitter-konkurrence

Kære Medlemmer

Kæledyr får os til at smile. Fra vores kæle-guldfisk til vores hunde, kæledyr findes i mange størrelser og former. Vis os dit kæledyr, og deltag i vores nye Instagram og Twitter-konkurrence: #TolunaLovesPets! Der er to vindere, der får 15.000 point hver – én deltager fra Instagram og en anden fra Twitter.

pets

For at deltage, skal du:

  • Følge @Toluna på Instagram eller Twitter, afhængig hvilket medier du bruger
  • Vælg et billede af dit kæledyr, upload det til Twitter eller Instagram.
  • Tilføj hashtagget #TolunaLovesPets til dit opslag
  • På bade Twitter og Instagram, skal du følge @Toluna for at være berettiget

Denne konkurrence er kun på Instagram og Twitter. Du skal uploade dit billede mellem 1. April og 30. April for at deltage.

Vi er også glade for at kunne annoncere vinderne af #TolunaFamily2! Af de mange hundrede af deltagere, blev mpbern78 valgt fra Instagram, og mimilinda1978 blev valgt fra Twitter. De modtager hver 15.000 point. Tillykke!

Held og lykke til alle, der deltager #TolunaLovesPets! Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Vi ses på sitet, Instagram og Twitter.

TolunaGruppen

*Promotion Rules: Winners will be selected at random by May 8 2017 at 5pm EST and must follow directions of the contest. The member must have a Toluna.com account or be willing to create an account to receive the points.  Points will be awarded to winners within 5 days after the contest has ended and will be uploaded directly to user’s accounts.  The winner will be notified on their Instagram or Twitter entry that they have won. Posts must not contain any language that is obscene, insulting, threatening, abusive, harassing, defamatory, libelous, untrue, misleading or invasive of someone else’s privacy. Toluna reserves the right to review all posts for content, and withhold bonus points from any user violating the rules mentioned above

%d bloggers like this: