Vis os din rejse og du kan vinde 15.000 point med #TolunaTravel

Kære Medlemmer,

Har du været ude og rejse til sommer? Planlægger du at rejse denne måned eller at besøge en ny by i dit område? Upload et billede fra din rejse eller tur i denne måned (f.eks. et landskab, en seværdighed, det transportmiddel, du drog afsted med, et billede fra din tur i park eller selv hjemme ved din bedstemor) og deltag i vores nyeste Instagram og Twitter konkurrence: #TolunaTravel! Som altid udlodder vi 15.000 point til to forskellige vindere – en vælges fra Instagram og en anden vælges fra Twitter.

Toluna_Travel_DK

For at deltage skal du:

  • Følge @Toluna på Instagram eller Twitter alt afhængigt af hvor du har en bruger, og hvor du deltager, for at blive taget i betragtning.
  • Vælge et billede fra din rejse eller tur og uploade det på Twitter eller Instagram! Husk at beskrive lokaliteten.
  • Tagge dit billede med hashtagget #TolunaTravel
  • Gældende for både Instagram og Twitter er at du skal følge @Toluna for at kunne deltage!

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. Dit billede skal lægges op i perioden fra d. 1. august til d. 31. august for gyldig deltagelse i konkurrencen.

Endvidere er vi glade for at kunne annoncere vinderne af  #TolunaPets2. Efter hundredvis af nuttede billeder blev @davi411c valgt fra Instagram og @silkywaytomars, som deltog via Twitter. De har hver især vundet 15.000 point. Stort tillykke!

tolunapets2 ig winner

tolunapets2 tw winner

Held og lykke til alle, der deltager i #TolunaTravel! Vi glæder os til at se jeres konkurrencebidrag.

Vi ses snart på hjemmesiden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet 🙂

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 8. september 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: