Modtag nye undersøgelser på SMS

Kære Medlemmer,

Vi har gode nyheder! Snart vil Toluna begynde at sende invitationer til undersøgelser via SMS. Med den nye service vil der kun blive udsendt inviationter til udvalgte undersøgelser, der er specielt formateret til mobiltelefoner. Der vil ikke blive sendt SMS-invitationer til alle nye undersøgelser på Toluna.

Capture

Interesseret i at modtage invitationer til undersøgelser via SMS? Du skal blot indtaste dit mobiltelefonnummer på hjemmesiden, og du vil blive tilføjet til vores database for at modtage SMS-invitationer til undersøgelser. Hvis du tilmelder dig SMS-invitationer og senere skifter mening, så fortvivl ikke! Du kan til hver en tid blot afmelde tjenesten i dine kontoindstillinger.

Har spørgsmål til os vedrørende SMS-invitationer til undersøgelser? Kontakt os direkte via formularen eller efterlad en kommentar på vores emne her.

På gensyn,

Toluna Teamet

%d bloggers like this: