Vis Toluna dine kæledyr og du kan vinde 15.000 point i #TolunaPets2!

Kære Medlemmer,

Har du et kæledyr? Det er nu tid til at vise det frem! Tag et billede a din kat, hund, fugl, fisk, skildpadde, hamster eller andet kæledyr, du måtte have og deltag i vores nyeste Instagram og Twitter konkurrence: #TolunaPets2! Som altid udlodder vi 15.000 point til to forskellige vindere – en vælges fra Instagram og en anden vælges fra Twitter.

TolunaPets2_DK

For at deltage skal du:

  • Følge @Toluna på Instagram eller Twitter alt afhængigt af hvor du har en bruger, og hvor du deltager, for at blive taget i betragtning.
  • Fange et billede af dit kæledyr i et godt øjeblik!
  • Tagge dit billede med hashtagget #TolunaPets2
  • Gældende for både Instagram og Twitter er at du skal følge @Toluna for at kunne deltage!

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. Dit billede skal lægges op i perioden fra d. 1. juli til d. 31. juli for gyldig deltagelse i konkurrencen.

Endvidere er vi glade for at kunne annoncere vinderne af  #TolunaBooks Efter mange enestående bidrag blev @wonderbookland valgt fra Instagram og @StephMWard, som deltog via Twitter. De har hver især vundet 15.000 point. Stort tillykke!

instagram winnerr

twitter winner

Held og lykke til alle, der deltager i #TolunaPets2! Vi glæder os til at se jeres konkurrencebidrag.

Vi ses snart på hjemmesiden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet 🙂

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 6. august 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: