Læs med Toluna og du kan vinde 15.000 point i #TolunaBooks!

Kære Medlemmer,

Er du en bogorm eller fuldstændig draget af din seneste sommerbog? Vis os din yndlingsbog eller den bog du på nuværende tidspunkt læser i vores nyeste Instagram og Twitter konkurrence: #TolunaBooks! Som altid udlodder vi 15.000 point til to forskellige vindere – en vælges fra Instagram og en anden vælges fra Twitter.

Instagram Toluna Books_DK

For at deltage skal du:

  • Følge @Toluna på Instagram eller Twitter alt afhængigt af hvor du har en bruger, og hvor du deltager, for at blive taget i betragtning.
  • Finde din yndlingsbog eller den du bog du er igang med frem!
  • Tagge dit billede med hashtagget #TolunaBooks
  • Gældende for både Instagram og Twitter er at du skal følge @Toluna for at kunne deltage!

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. Dit billede skal lægges op i perioden fra d. 1. juni til d. 30. juni for gyldig deltagelse i konkurrencen.

Endvidere er vi glade for at kunne annoncere vinderne af  #TolunaDinner. Efter mange enestående bidrag blev @saretta1979 valgt fra Instagram og@LisbethGlud, som deltog via Twitter. De har hver især vundet 15.000 point. Stort tillykke!

instagram winner

twitter winner

Held og lykke til alle, der deltager i #TolunaBooks! Vi glæder os til at se jeres konkurrencebidrag.

Vi ses snart på hjemmesiden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet 🙂

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 6. juli 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: