Vis os hvad I skal have til middag og vind 15.000 point i #TolunaDinner!

Kære Medlemmer,

Gør jer klar til at vise jeres indre madglade væsen frem ved at vise Toluna, hvad der er på menukortet i dag i vores seneste Instagram og Twitter konkurrence: #TolunaDinner! Som altid udlodder vi 15.000 point til to forskellige vindere – en vælges fra Instagram og en anden vælges fra Twitter.

Instagram Toluna Dinner_DK

For at deltage skal du:

  • Følge @TolunaInstagram eller Twitter alt afhængigt af hvor du har en bruger, og hvor du deltager, for at blive taget i betragtning.
  • Vise os hvad der er til middag! Del din favoritopskrift, et billede af hvad du er igang med at spise, eller hvad du kunne tænke dig at spise!
  • Tagge dit billede med hashtagget #TolunaDinner
  • Gældende for både Instagram og Twitter er at du skal følge @Toluna for at deltage!

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. Dit billede skal lægges op i perioden fra d. 1. maj til d. 31. maj for gyldig deltagelse i konkurrencen.

Endvidere er vi glade for at kunne annoncere vinderne af  #TolunaSeasons. Efter mange enestående bidrag, der viste os det nuværende forårs- eller efterårsvejr, blev @quelladeimuffin valgt fra Instagram og@KatrienHero, som deltog via Twitter. De har hver især vundet 15.000 point. Stort illykke!

Instagram winner

Twitter winner


Held og lykke til alle, der deltager i #TolunaDinner! Vi glæder os til at se jeres konkurrenceopslag.

Vi ses snart på hjemmesiden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet 🙂

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 5. juni 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: