Del en sætning om hvad der gør dig glad og vind op til 10.000 point med Toluna!

Kære Medlemmer,

Vi har en meget særlig meddelelse! En af vores kollegaer fra vores kontor i Timisoara, Rumænien har besluttet sig for at drage ud på en 10-ugers lang cykeltur gennem Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Georgien, Armenien og Iran. Under hans tur vil folk have mulighed for at købe dage og donere penge til Silviu’s tur, som går til at hjælpe velgørenhed. Hvis du har lyst til at følge Silviu’s rejse, kan du tjekke hans Facebookside her.

Til ære for Silviu og hans lange rejse og velgørenhed afholder vi en særlig konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde op til 10.000 point! Det er simpelt: Del en sætning om hvad der gør dig glad.

HAPPINESS_DK resized

Sådan kan du deltage i konkurrencen på Toluna.com, Facebook, Instagram eller Twitter i perioden fra d. 13. april til d. 27. april.

Toluna.com: 

  • Deltag i konkurrencen her ved at kommentere én sætning om hvad der gør dig glad.
  • Alle medlemmer der deltager vil modtage 100 point og tre medlemmer vil vinde 1.000 point.
  • Tre Grand Prize Winners vil findes på verdensplan, som også vil vinde en håndtegning fra Silviu fra hans tid på ruten.

På Facebook: 

  • Synes godt om Toluna Scandinavia og fortæl os på dette opslag i en sætning om hvad der gør dig glad.
  • Tre heldige vindere vil modtage 5.000 point hver.

På Twitter og Instagram: 

  • Hvis du deltager via Twitter, skal du følge @Toluna
  • Hvis du deltager via Instagram, skal du følge @Toluna
  • Tag et billede af hvad der gør dig glad og del det med hashtagget #TolunaHappinessProject
  • Der vælges en vinder fra Twitter og en vinder fra Instagram, som hver især får 10.000 point

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 12. maj 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: