Nyd det skiftende vejr, og du kan vinde 15.000 point i #TolunaSeasons!

Kære Medlemmer,

Hvorend du er på vej, så glem endelig ikke at tage Toluna med dig! Og nu hvor vi er ved det, så husk på at du har chancen for at blive vinder af vores nye Instagram og Twitter billedekonkurrence: #TolunaSeasons! Som altid udlodder vi 15.000 point til to forskellige vindere – en vælges fra Instagram og en anden vælges fra Twitter.

Instagram Toluna Seasons_DK

For at deltage skal du:

  • Følge @Toluna på Instagram eller Twitter alt afhængigt af hvor du har en bruger, og hvor du deltager, for at blive taget i betragtning.
  • Vise os hvordan du kommer omkring: din bus, din bil, din cykel, dit tog, din metro eller hvordan du nu end kommer omkring! Hvis du allerede har lagt billedet på Instagram, så skal du lægge det op igen.
  • Tagge dit billede med hashtagget #TolunaSeasons

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. Dit billede skal lægges op i perioden fra d. 1. april til d. 30. april for gyldig deltagelse i konkurrencen.

Endvidere er vi glade for at kunne annoncere vinderne af Instagram-konkurrencen #LoveToluna fra februar: @lara_stre fra Instagram og @narniadrenaline, som deltog via Twitter. De har hver især vundet 15.000 point. Tillykke!

instagram winner
Twitter winner

Held og lykke til alle, der deltager i #TolunaSeasons! Vi glæder os til at se jeres konkurrence-opslag.

Vi ses snart på hjemmesiden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet 🙂

Kampagneregler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den 6. maj 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

Tags: , , , , , , , , , ,

%d bloggers like this: