Del din Toluna kreativitet og vind 15.000 point i #LoveToluna

Kære medlemmer,

Vis jeres kreative side og jeres kærlighed til Toluna ved at deltage i vores nyeste Instagram og Twitter konkurrence: #LoveToluna. Som altid vil der være to vindere, som hver især vinder15.000 point – en vinder vælges på Instagram, en vinder vælges på Twitter.

 Instagram TolunaLove_DK

For at deltage:

  • Følg @Toluna på Instagram.
  • Skriv ”Toluna” på en kreativ måde ved brug af hvilket som helst materiale, du ønsker – du kan for eksempel male det eller skrive det med slik. Vær så kreativ som muligt. Hvis du allerede har lagt billedet op på Instagram, skal du blot uploade billedet igen.
  • Tag dit billede med hashtagget #LoveToluna.
  • Hvis du deltager via Twitter, så skal du følge @Toluna for at være kvalificeret.

Denne konkurrence gælder kun på Instagram og Twitter. For at deltage skal billedet være uploaded i perioden 1.-28. februar.

Samtidigt er vi glade for at kunne annoncere vinderne af vores #TolunaFit-konkurrence fra Januar:
@ds_marti fra Instagram og @ciguenho fra Twitter.

De har hver især vundet 15.000 point. Stort tillykke herfra!


ds_marti

ciguenho

Held og lykke til alle der deltager i #TolunaLove!

På gensyn på siden, Instagram eller Twitter,

Toluna Teamet

* Kampagneregler: Vinderne vil blive tilfældigt trukket den 5. marts 2015 kl 17:00, og skal opfylde alle konkurrencekravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en for at kunne modtage sine point. Point tildeles vinderne indenfor fem dage efter at konkurrencen er afsluttet og de vil blive overført direkte til vindernes brugerkonti. Vinderne vil blive underrettet på deres Instagram- eller Twitter-opslag. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, nedgørende, usandt, misvisende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg, og tilbageholde bonuspoint fra brugere, der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: