Vind 15.000 points i den nye #TolunaFit Instagram konkurrence!

Kære Medlemmer,

Vi ønsker jer et rigtig godt nytår og et fantastisk år 2015! Start det nye år sundt med, at deltage i vores nye #TolunaFit Instagram Konkurrence og du kan vinde hele 15.000 point! To vindere vil være fra Instagram, og to vindere vil være fra Twitter.

For at deltage:

Instagram TolunaFit_DK

  • Følg @Toluna på Instagram.
  • Post et billede af hvordan du holder dig sund i 2015! Hvis du allerede har postet et billede på Instagram, skal du re-poste billedet.
  • Tag dit billede med hashtagget #TolunaFit
  • Du kan også tweete os din deltagelse, men du skal følge @Toluna på Twitter! Vi vil re-tweete alle tweets på vores Instagram @Toluna

Husk, at vi igen i denne måned vil vælge hele fire vindere – to fra Twitter, og to fra Instagram. Dit billede skal postes mellem d. 1 Januar og 31. Januar, for at deltage.

Vi er stolte af at kunne annoncere vinderne af #TolunaCelebrate konkurrencen for december måned: lbenegenerabene27 og Biankasom deltog igennem Instagram og _RaysofSunshine og Zay_21 – vores Twitter vindere. Alle fire har modtaget 15.000 point!

insta

twitter

Held og lykke til alle der deltager i vores #TolunaFit konkurrence!

Toluna Teamet 🙂

Kampagne Regler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den. 6 Februar 2015 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: