Vind op til 10.000 point i vores nye “Toluna Mad Duel” konkurrence!

Kære medlemmer,

Vi er gået ind i december og det er derfor tid til en ny konkurrencer, med rigtig flotte præmier på spil! Vi introducerer derfor Toluna Mad Duel. Opret en duel med dine to favorit retter, eller måske endda nogle lækre juleretter, og lad fællesskabet på Toluna stemme, om hvem der har oprettet den bedste duel!

Den duel med flest stemmer vinder konkurrencen!

Mad Duel

For at deltage skal du:

  • Oprette en duel mellem d. 2 December og d. 9 December, med et billede af to forskellige retter.
  • Din duels titel skal hedde: “Toluna Mad Duel
  • Der skal indeholde billede til begge af dine valgte retter
  • De tre dueller med flest stemmer vinder!

1. Pladsen – 10.000 point
2. Pladsen – 5.000 point
3. Pladsen – 2.500 point

Det er tid til, at komme igang med at oprette jeres dueller! Log ind på din bruger og start duellen 🙂

Held og lykke!

Toluna Teamet 🙂

*Kampagne Regler: Kun åben for danske medlemmer. Der må kun skabes én duel per person. Titlen på duellen skal hedde “Toluna Mad Duel” for, at være officiel kvalificeret, og indeholde et billede af hver ret (frugter eller grøntsager). Duellen må ikke være oprettet efter d. 9 December 2014. Der vil være tre vindere der vinder henholdsvis: 10.000; 5.000, 2.500 point. Pointene vil være på jeres konto i starten af Januar måned. Indlæggene må ikke indeholde billeder der stikker imod reglementet og det samme gælder sproget. Toluna forbeholder sig retten til ikke, at tilbageholde bonus point hvis ikke reglementet er overholdt. Er du i tvivl om Tolunas reglement kan du læse omMedlemmets adfærdregler“.

%d bloggers like this: