Vind 15.000 points i den nye “Toluna Bedste Venner” Instagram konkurrence!

Kære Medlemmer,

Skynd dig at tag fat i din bedste ven; Han/hun kunne hjælpe dig med, at vinde 15.000 points i vores nye Instagram Konkurrence #TolunaBFF

Instagram_Best friends_DK

Alt hvad du skal gøre for, at deltage er:

  • Følg @Toluna på Instagram.
  • Post et billede af dig og din bedste ven. Hvis du allerede har postet et billede på Instagram, skal du re-poste billedet.
  • Tag dit billede med hashtagget #TolunaBFF
  • Er du på Twitter? Du kan også tweete os din deltagelse! Vi vil re-tweete alle tweets på vores Instagram @Toluna

Husk, to vindere vil blive trukket – en fra Twitter, og en fra Instagram.

Du skal poste dine billeder mellem 1 oktober  og 31 oktober  for at deltage.

Vi er stolte af at kunne annoncere vinderne af #TolunaBTS konkurrencen for september måned: cuhadarsinan – vores Instagram vinder, og StevenRerani – vores Twitter vinder. De har hver især vundet 15.000 point. Tillykke!

Tjek de kreative billeder her:

Instagram vinder:

instagram winner

Twitter vinder:

twitter winner

Held og lykke til alle der deltager!

Toluna Teamet 🙂

Kampagne Regler: Vinderne vil tilfældigt blive trukket den. 3 November 2014 kl. 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

%d bloggers like this: