Nye forbedringer på Toluna

Kære Medlemmer,

Som du måske alleredet har opdaget, så er der kommet nye ændringer på Toluna.com

Nu, når du logger ind på Toluna, eller registrerer dig som ny bruger, vil du se en helt ny visuelt forbedret forside. Nøjagtig ligesom før, kan du logge ind oppe i højre hjørne ved at klikke ”Log ind”.

Landing Page

Når du er logget ind, kan du tjekke vores  ”Seneste Nyhed”  banner ud for, at følge med i konkurrencer, opdateringer og hvad der er nyt i vores Belønningscenter. Du kan finde banneret i højre side på hjemmesiden under dine profil oplysninger:

Banner

Til alle vores medlemmer på farten, er det nu muligt at bruge Toluna.com mobilside, som er korrekt formateret til din smartphone. Det vil sige, at når du bruger Toluna.com mobilside, vil den automatisk ændre størrelsen på din skærm, så den passer til din smartphone.

DK Mobile View

Vi håber du vil kunne lide disse forbedringer. Hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer, meninger, så må i endelig ikke tøve med, at kommentere på vores indlæg her.

Vi ses snart på siden,

Toluna Gruppen

%d bloggers like this: