Vind 15.000 point i den nye Toluna “Tilbage til skole” Instagram konkurrence!

Hej Medlemmer!

Sommertiden og sommerferien er ved at være ende nær, derfor er det ved at være tid til skole og tilbage på arbejdspladsen. Del dit “Tilbage til skole” øjeblik med os på Instagram eller Twitter og du har muligheden for, at vinde 15.000 point.

 

Instagram_school_DK

Alt hvad du skal gøre for, at deltage er:

  • Følg @Toluna på Instagram.
  • Post et billede om hvordan du gør dig klar til, at komme tilbage i skole eller på arbejde.
  • Tag dit billede med hashtagget #TolunaBTS
  • Er du på Twitter? Du kan også tweete os din deltagelse! Vi vil re-tweete alle tweets på vores Instagram @Toluna

 Du skal poste dine billeder mellem 1 september og 30 september for at deltage.

Vi er stolte af at kunne annoncere vinderen af #TolunaSummer Instagram konkurrencen for august måned: MartinaPinna, som har vundet 15.000 point. Tillykke! Tjek det flotte billeder her: 

 

August vinder Instagram

Held og lykke til alle der deltager! 

Toluna Teamet 

*Kampagne Regler: Vinderen vil tilfældigt blive trukket den. 1 Oktober 2014 kl 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet på deres Instagram eller Twitter profil, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

 

 

%d bloggers like this: