Vind 15.000 Point i Toluna’s Sommer Instagram Konkurrence

Hej Medlemmer!

Hvad har du lavet denne sommer? Del dine fotos af dit yndlingsøjeblik fra en af dine sommer aktiviteter med Toluna, og du har muligheden for at vinde 15.000 point i Toluna’s sommer konkurrence på instagram!

 

Instagram_summer_DK

 

Alt hvad du skal gøre for, at deltage er:

  • Følg @Toluna på Instagram.
  • Post et billede af en sommer aktivitet.
  • Tag dit billede med hashtagget #TolunaSummer
  • Er du på Twitter? Du kan også tweete os din deltagelse! Vi vil re-tweete alle tweets på vores Instagram @Toluna

 

Du skal poste dine billeder mellem 1 august og 30 august for at deltage.

Nu når vi snakker gode nyheder, så er vi stolte af at kunne annoncere vinderen af #TolunaMovies Instagram konkurrence: Connie_tngl. Stort tillykke!

repost

 

Vi ses på hjemmesiden og Instagram,

 

Toluna Teamet

*Kampagne Regler: Vinderen vil tilfældigt blive trukket den. 1 September 2014 kl 17:00 og skal opfylde alle konkurrence kravene. Vinderen skal have en Toluna.com bruger eller være villig til at oprette en konto for, at modtage points. Points tildeles til vinderen senest 5 dage efter konkurrencen er slut og vil blive uploadet direkte til brugerens konto. Vinderen vil blive underrettet om deres Instagram eller Twitter post, hvis de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog som er stødende, fornærmende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usand, vildledende eller krænkende af andres privatliv. Toluna forbeholder sig retten til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra brugere der overtræder ovennævnte regler. 

 

 

%d bloggers like this: