Er du Toluna’s Top Chef?

Hej medlemmer, tak til alle der deltog i #TolunaSpring konkurrence. Vi modtog over 300 indlæg og vores vindere er:
Federicamoio, vforvileda, gonul_karakas, & danielapili56

Image

Vores nyeste konkurrence vil tillade dig at fremvise din madlavning talenter i #TolunaTopChef

Image

En vinder vil modtage 15.000 points
For at kvalificere dig:
• -Følg @Toluna på Instagram
• – Post et billede af din signatur opskrift, et måltid eller af din madlavning
• – Tag dit billede med hashtag #TolunaTopChef

Denne konkurrence er Instagram & Twitter eksklusiv. Du skal sende dit foto mellem maj 19-maj 31 2014.
Held og lykke til alle deltagerne.
Med venlige hilsen,
Toluna Teamet

* Konkurrence regler: Vinderen vil blive udvalgt, tilfældigt den 3 Juni 2014 kl 17 og skal følge anvisningerne i konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage point. Pointene vil blive tildelt til vinderne 5 dage efter konkurrencen slutter, og uploades direkte til brugerens konti. Vinderen vil blive underrettet om deres Instagram indrejse, at de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog, der er uanstændigt, krænkende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for andres privatliv. Toluna forbeholder sig ret til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra enhver bruger der overtræder reglerne nævnt ovenfor.

%d bloggers like this: