Velkommen til dit nye nye Undersøgelses Center

Hej medlemmer, vi er meget glade for at præsentere den nye undersøgelses Center! Se alle de nyeste og bedste undersøgelser med en smuk, visuelt forbedret navigation. Nu kan du i din Undersøgelses Center: Se din aktuelle pointsaldo, opdatere din profil undersøgelser for at blive matchet til endnu flere undersøgelser, og gå direkte til belønnings center for at bruge dine velfortjente point!

Image

Det er også nemmere end nogensinde at holde din profil opdateret og afsluttet. Opdatere manglende stykker af din profil direkte fra undersøgelse Centeret eller på den nye profil undersøgelser. Hold styr på hvilke undersøgelser du allerede har gennemført med din nye, brugervenlige design.

Image

Fortæl os hvad du synes! Giv os din mening om disse nye opdateringer her. Vi håber du nyder disse forbedringer, så meget som vi gør.

Vi ses snart på hjemmesiden!

 

Med venlige hilsen,

 

Toluna Teamet

%d bloggers like this: