Bliv belønnet for din tid og deltagelse.

Hej medlemmer,
Toluna er i gang med at afprøve en ny funktion for dig, hvor du kan blive belønnet med op til 30 point for hver undersøgelse du tager * – selv hvis du ikke kvalificerer dig! Denne store nye funktion giver dig mulighed for at blive belønnet for din tid og deltagelse, selv på de tidspunkter, hvor du er i stand til at fuldføre en fuld undersøgelse.

Det er simpelt, hvis du indleder en undersøgelse og synes, at du ikke opfylder målgruppen, eller undersøgelsen er fyldt, vil der automatisk blive krediteret point til din konto hos Toluna.

Denne funktion er helt nye til Toluna, og er stadig i sin beta fase, og vi forstår hvis du har spørgsmål. Vi vil holde jer opdateret på forbedringer og forstærkninger til denne funktion, og er glade for at bringe dig endnu en mulighed for at optjene point på Toluna!

Ses snart på hjemmesiden,
Toluna Teamet
* Bonus points vil blive tildelt til udvalgte undersøgelser i vores database, og ikke for hver undersøgelse du deltager i er berettiget til æren. Bonus points vil blive tildelt automatisk til din konto umiddelbart efter at have deltaget. Skal du kvalificere dig til sessionen, den fulde incitament vil blive udstedt inden for Toluna’s standard tidslinjer og ingen ekstra bonus points vil blive anvendt.

%d bloggers like this: