Vind 15.000 point i Toluna bogklub Instagram konkurrence

Hej Medlemmer!

Tak til alle vores medlemmer, der deltog i Toluna held Instagram konkurrence (#TolunaLuck) på Instagram! Tjek ud den vindende foto af smcarey7.

Videre til vores næste Instagram Konkurrence! Vi introducere vores nye konkurrence: #TolunaBookClub

Vis din indre bogorm, og tage et billede af din yndlings bog eller din læsning.

Image

For at kvalificere dig *:

  • Følg @Toluna på Instagram
  • Post et billede af din yndlings bog eller din læsning
  • Tag dit billede med hashtag #TolunaBookClub

Denne konkurrence er Instagram & Twitter eksklusiv. Dit indlæg skal foretages mellem den 18 og 28 Marts senest kl 14.00.

Held og lykke til alle deltagerne!

Med venlige hilsen,

Toluna Teamet

 

* Fremme regler: Vinder vil blive udvalgt, tilfældigt fra den 21 Marts kl 15.00 2014 og skal følge anvisningerne i konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage point.  Pointene vil blive tildelt til vindere inden for 5 dage efter konkurrencen er afsluttet og uploades direkte til brugerens konti.  Vinderen vil blive underrettet om deres Instagram eller Twitter post, at de har vundet. Indlæg må ikke indeholde ethvert sprog, der er uanstændigt, krænkende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for andres privatliv. Toluna forbeholder sig ret til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra enhver bruger der overtræder reglerne nævnt ovenfor.

 

%d bloggers like this: