Tips til at skabe godt indhold på Toluna

Hej medlemmer,

som nogle af jer måske ved, giver Toluna medlemmerne point bonus hver dag for at skabe godt indhold i meningsmålinger, emner, stem og dueller! (Start allerede nu!)

Her er Toluna Team tips til oprettelse af indhold, der vil blive belønnet:

Altid omfatte en visuel: uanset om du foretrækker videoer eller fotos, altid omfatte en visuel, når du opretter på Toluna.  Har du ikke har et foto eller en video i tankerne? Intet problem, du skal blot klikke på video eller kamera til at bruge vores indbyggede søgeværktøj til at vælge blandt tusinder af billeder af god kvalitet.

Image

Tjek din grammatik og stavning: før oprettelse, tage et minut til at genlæse eller endog bruge stavekontrol til dit indlæg!

Nye temaer og emner: har du læst en interessant overskrift i morges? Er der noget du har undret dig over i denne uge? Opret en meningsmåling, emne, stem eller dueller og diskutere det med Fællesskabet. Toluna er altid på udkig efter aktuelle og relevante samtaler i Fællesskabet.

Interagere med andre medlemmer: har andre medlemmer stemt og kommenteret dit emne? Sige “Tak” på deres væg eller reagere ved at give en kommentar for at holde samtalen kørende!

Når det kommer til interessante emner i samfundet, jo flere medlemmer der deltager… jo bedre!

Vi håber dette hjælper, når du opretter din næste meningsmåling, emne, stem eller duel på webstedet eller på mobil-app! Vi ser frem til hvad du opretter i Fællesskabet.

Ses snart på hjemmesiden,

Toluna Teamet

%d bloggers like this: