Toluna Valentine’s Konkurrence: vind 10.000 point

Hvordan vil du have det med at vinde 10.000 point ved at tage et billede af noget, du elsker? Læs videre for flere detaljer!

Tak til alle, der deltog i vores Toluna vinter Instagram konkurrence (#tolunawinter) på Instagram. Vi elskede at se alle dine smukke vinter fotos fra hele verden. Vi er glade for at meddele, at vores konkurrence vinder var: namaskar2_

Image

Her er detaljerne for vores næste Instagram konkurrence, for at kvalificere dig * skal du:

-Følg @Toluna på Instagram

1. -Post et billede af noget, du elsker på Instagram

2. – Tag dit billede med hashtag #TolunaLove

– Denne konkurrence er Instagram-eksklusiv. Dit indlæg skal foretages mellem 1 februar 2014 og 15 februar 2014 senest kl 14.00

Held og lykke til alle deltagerne!

Toluna Teamet

* Konkurrence regler: Vinderen vil blive udvalgt, tilfældigt den 17 februar 2014 kl 15 og skal følge anvisningerne i konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage point.  Pointene vil blive tildelt til vindere kl 17.00, på tirsdag den 18 februar, 2014, og uploades direkte til brugerens konti.  Vinderen vil blive underrettet om deres Instagram indrejse, at de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog, der er uanstændigt, krænkende, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, usandt, vildledende eller krænkende for andres privatliv. Toluna forbeholder sig ret til at gennemse alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonuspoint fra enhver bruger der overtræder reglerne nævnt ovenfor.

%d bloggers like this: