Kom I søgelyset og vind 5000 point!

Kære Medlemmer,

Nu er “I Søgelyset”, vendt tilbage, for jer der ikke kender til det, så er ideen at  bringe vores medlemmer tættere sammen ved at lægge fokus på det indhold DU lægger ind på Toluna. Ja du hørte rigtigt, DINE emner, meningsmålinger, tommelfingermålinger og dueller kan fra nu af ses som hoved indslag ved hver anden ugentlige indlæg.

Image

Toluna Teamet kommer til at være på udkig efter medlemmer, indlæg og emner som har fået meget opmærksomhed på siden. Derefter deler vi denne information med alle på siden og inviterer alle til at deltage og give deres synspunkt på det. Det medlem som bliver det ”Udvalgte Medlem” vil blive belønnet med 5000 bonus point på deres Toluna konto.

For at være sikker på vi ikke går glip af lige dit særlige indlæg, så foreslår vi at du sender os dit indlæg så det kan komme med i konkurrencen om at blive ”I Søgelyset”. For at deltage med dit indlæg kan du sende det ind ”her” sammen med et link til dit indlæg. Hvis du bliver den udvalgte, kontakter vi dig via email, og skriver på din væg så alle de som følger dig kan se at du er det Udvalgte Toluna Medlem.

Vi glæder os til at se alle de nye interesante indlæg vores medlemmer finder på, og glæder os til at dele dem med alle her på Toluna samfundet!

Vi ses på Toluna,

Toluna Teamet

%d bloggers like this: