Nytårsdag Instagram konkurrence: Vind 10.000 point

Kære medlemmer,  

Tak til alle, der har deltaget i vores Toluna ferie Instagram konkurrence (# tolunaferie) på Instagram. Vi nød at se alles dekorationer og fester. Vi er glade for at meddele, at ud af alle posterne var vores vinder:  silvysound

2014 vil bringe en helt ny runde af konkurrencer. Her er detaljerne for vores næste Instagram konkurrence:

Image

 

For at være kvalifiseret til denne konkurrence*:

1. Skal du følge @Toluna på Instragram

2. Du skal sende et billede på din Instagram med højde for din 2014 resolution(er) eller hvordan du er ved at afslutte dem.

3. Du skal tagge dit billede med hashtag # TolunaResolution

Denne konkurrence er kun for Instragram. Dit indlæg skal være lavet mellem den 3-15 januar, 2014 før kl 14:00.

Held og lykke til alle deltagere!

Toluna Teamet

*Konkurrence Regler: Vinderen bliver valgt, tilfældigt 15 Januar 2014 kl. 15:00 og skal følge retningslinjer for konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage sine point. Point bliver belønnet til vinderen kl.17.00, Fredag 17 Januar 2014, og bliver sat direkte ind på medlemmets konto. Vinderen får en besked via deres Instragram indlæg de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog der er uanstændigt, fornærmende, truende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, falskt, misledende eller overtrædelse af andres privatliv. Toluna foreholder sig retten til at gennemgå alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonus point fra enhver bruger der krænker ovenstående regler.

%d bloggers like this: