Thanksgiving Instagram Konkurrence: Vind 10.000 point

Kære medlemmer,

Tak til alle der har deltaget i vores Toluna Efterårs Instagram Konkurrence (# tolunafall ). Vi har modtaget en go’ respons og var glade for at se dine vidunderlige efterårs fotos. Vi er glade for at meddele at vores vinder er : donnaspictures

Her er detaljerne for vores næste Instagram Konkurrence :

Image

For at være kvalifiseret til denne konkurrence*:

  1. Skal du følge (follow) @Toluna på Instragram
  2. Skal du indsætte et billede på din Instagram konto med indhold relateret til noget du er taknemlig for.
  3. Skal du tagge dit billede med #Tolunathanks

Denne konkurrence er kun for  Instragram. Dit indlæg skal være lavet mellem 15.-30 November 2013 før kl 9:00.

Held og lykke til alle deltagere!

Toluna Teamet

*Konkurrence Regler: Vinderen bliver valgt, tilfældigt 30 Novenber 2013 kl. 15:00 og skal følge retningslinjer for konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage sine point. Point bliver belønnet til vinderen kl. 15, Mandag 2 December 2013, og bliver sat direkte ind på medlemmets konto. Vinderen får en besked via deres Instragram indlæg de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog der er uanstændigt, fornærmende, truende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, falskt, misledende eller overtrædelse af andres privatliv. Toluna foreholder sig retten til at gennemgå alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonus point fra enhver bruger der krænker ovenstående regler.

%d bloggers like this: