Efterårs Instagram Konkurrence: Vind 10,000 point

Kære Medlemmer,

Tak til alle der deltog i vores Halloween Instagram Konkurrence (# tolunahalloween). Vi modtog stor respons og elskede at se jeres Halloween ånd. Vi er glade for at meddele at vores vinderen er: bookdrinker

Her er detaljerne for vores næste Instagram Konkurrence:

Image

For at være kvalifiseret til denne konkurrence*:

  1. Skal du følge (follow) @Toluna på Instragram
  2. Skal du indsætte et billede på din Instagram konto med indhold relateret hvad du bedst synes om ved efteråret
  3. Skal du tagge dit billede med hashtag #Tolunafall

Denne konkurrence er kun for  Instragram. Dit indlæg skal være lavet mellem 1-15 November 2013 før kl 9:00.

Held og lykke til alle deltagere!

Toluna Teamet

*Konkurrence Regler: Vinderen bliver valgt, tilfældigt 15 Novenber 2013 kl. 10:00 og skal følge retningslinjer for konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage sine point. Point bliver belønnet til vinderen kl. 12, Mandag 18 November 2013, og bliver sat direkte ind på medlemmets konto. Vinderen får en besked via deres Instragram indlæg de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog der er uanstændigt, fornærmende, truende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, falskt, misledende eller overtrædelse af andres privatliv. Toluna foreholder sig retten til at gennemgå alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonus point fra enhver bruger der krænker ovenstående regler.

%d bloggers like this: