Vind 10,000 point i vores sidste nye Instragram konkurrence!

Til Alle medlemmer,

Det er på tide med en ny konkurrence, og det er lige i tide for at støtte en go’ sag  – Brystkraft måned.

Image

 

For at være kvalifiseret til denne konkurrence*:

  1. Skal du følge (follow) @Toluna på Instragram
  2. Skal du indsætte et billede på din Instagram konto med indhold relateret til Brystkraft måned
  3. Skal du tagge dit billede med hashtag (#) ”TolunaBCA”

Denne konkurrence er kun for  Instragram. Dit indlæg skal være lavet mellem 7-18 Okotber 2013 før kl 9:00.

Held og lykke til alle deltagere!

Toluna Teamet

*Konkurrence Regler: Vinderen bliver valgt, tilfældigt 18 Oktober 2013 kl. 10:00 og skal følge retningslinjer for konkurrencen. Medlemmet skal have en Toluna.com konto eller være villig til at oprette en konto for at modtage sine point. Point bliver belønnet til vinderen kl. 12, Mandag 21 Oktober 2013, og bliver sat direkte ind på medlemmets konto. Vinderen får en besked via deres Instragram indlæg de har vundet. Indlæg må ikke indeholde sprog der er uanstændigt, fornærmende, truende, chikanerende, ærekrænkende, injurierende, falskt, misledende eller overtrædelse af andres privatliv. Toluna foreholder sig retten til at gennemgå alle indlæg for indhold, og tilbageholde bonus point fra enhver bruger der krænker ovenstående regler.

%d bloggers like this: