Ny belønning

Kære medlem,

Det glæder os at kunne fortælle dig, at vi kommer til at tilbyde PayPal som belønningsmulighed til vores danske medlemmer! PayPal vil være tilgængelig i Belønningscentret, og betalinger kan foretages fra 40.000 point, som svarer til en betaling på 100 danske kroner.

 Image

Før du kan indløse dine point, skal du dog besøge “Konto“-delen af vores websted, som findes i rullelisten under meddelelsen “Velkommen [dit brugernavn]” i det øverste højre hjørne af Udforsk-siden. I menuen til venstre kan du se en ny mulighed, der hedder “PayPal-oplysninger”. Du skal angive oplysningerne til din PayPal-konto, så vi ved, hvor vi skal sende dine midler hen. 

Så snart din betalingsanmodning er blevet behandlet, vil dit PayPal-transaktions-id være direkte tilgængeligt på din Toluna-konto.

Fortsæt med at holde øje med vores Seneste nyheder med opdateringer om belønningsmuligheder og alle de spændende nye ting, der sker her hos Toluna.

Vi håber, at du nyder sommeren!

Vi ses snart på siden,

Toluna-teamet  

%d bloggers like this: