Toluna’s udtryk er blevet redesignet.

Som I måske har bemærket har vi ændret lidt på hjemmesidens design. Målet er at gøre det nemmere for jer at benytte de forskellige funktioner på siden; bl.a. ved at gøre undersøgelserne lettere  tilgængelige, da vi ved det er det de fleste af jer er her for.

Resultatet kan I bl.a. se se nedenfor, hvor den nye undersøgelses-drop-down-menu er valgt og den viser undermenuen der indeholder undersøgelsescentret, profilundersøgelser og et link til vores sponsorerede indhold (Quick Votes og Toluna Quick Surveys):

Untitled.png22

 

Alle dine profilinformationer kan nu blive fundet i drop-down-listen under dit brugernavn:

Image

 

Vi håber I vil nyde disse ændringer og vi vil glæde os til fortsat at optimere alle Tolunas funktioner. Hvis I har nogle kommentarer eller spørgsmål, må I endeligt ikke tøve med at kommentere i kommentarfunktionen nedenunder.

Vi ses på hjemmesiden,

Holdet bag Toluna.

%d bloggers like this: