DEAKTIVERING AF BRUGERE!

Image

Kære Brugere.

Et af de vigtigste aspekter ved Toluna er vores online debatforum. Dette giver jer, brugerne, mulighed for at diskutere, udveksle erfaringer og historier, afprøve meninger og finpudse jeres demokratiske evner i debatter og diskussioner med ligesindede.

Debatforummet er et vindue indtil større refleksion og en smutvej til nuancering af det verdenssyn som den enkelte bruger har. Det er et samlingssted, der skal kunne rumme alle aldre og forskellige meninger. Det er et forum der skal give jer mod på at bruge alle Tolunas facetter og muligheder endnu mere, endnu bedre. Vi er hos Toluna utroligt stolte og utroligt glade for at kunne give jer brugere denne mulighed.

Derfor er det også, des mere, ærgerligt at nogle brugere ikke benytter sig af dette forum seriøst, men istedet bruger det som en mulighed for at opfører sig umodent og uanstændigt, til stor irritation for andre brugere og for os hos Toluna. De mange useriøse indlæg, tenderende til spam, som har optrådt på hjemmesiden det sidste stykke tid, har uden tvivl holdt mange mere seriøse brugere fra at benytte de muligheder som debatforummet giver og det vil vi meget gerne imødegå nu.

For at gøre dette vil vi nu i endnu højere grad gennemtjekke hjemmesiden for indlæg og reagere meget hårdt på useriøse og uanstændige indlæg. Brugere der misbruger debatforummet og ikke tager denne opfordring seriøst vil derfor blive slettet og fjernet fra siden, frataget mulighederne både for at deltage i debatforummet og i undersøgelser.

Denne advarsel er, samtidigt, en opfordring til de mange brugere, der har noget på hjerte, om at komme ud af busken og deltage til at gøre debatforummet til et livligt og mangfoldigt miljø. Vi vil så gerne høre fra jer og vi sætter meget stor pris på jeres meninger, diskussioner og spørgsmål.

Der vil samtidigt i det næste stykke tid blive taget skridt for at animere og opfordre jer brugere til at benytte forummet i endnu højere grad end tilfældet har været hidtil.

Så udnyt nu jeres grundlovsbaserede rettighed, ytringsfriheden, og nyd at I kan diskutere frit og åbent i vores forummer – det vil komme os alle til gode.

Med ønsket om en god dag til jer og et forøget niveau i debatten til os alle,

Holdet bag Toluna

Tags: , ,

%d bloggers like this: