NY BELØNNINGSMETODE!

Image

Kære medlemmer,

Vi tester lige nu en ny belønningsmetode for gennemførte undersøgelser – dette betyder at for størstedelen af de undersøgelser I udfører, af en værdi op til 8000 points, vil Toluna nu overføre points til jeres  kontoer indenfor 24 timer.

De 24 timer der er mellem udførelse og belønning vil gøre det muligt for os at forsætte med at udføre kvalitetstjek på jeres svar.

Dog er det muligt at nogle situationer vil kræve at bestemte undersøgelser, skal gennemgå mere udførlige gennemgange, resultatet af dette er at belønningen af medlemmer i disse situationer kan tage op til 4 uger.

Vores håb er at dette vil forbedre jeres oplevelser med undersøgelserne her på Toluna! Hvis I har spørgsmål, skal I ikke tøve med at kontakte vores kundesupport, som findes ved at klikke på kontaktknappen, der er  i bunden af alle siderne på hjemmesiden.

Venlig Hilsen

Holdet bag Toluna

Tags: , , ,

%d bloggers like this: