Opdateret Toluna – Version 3.0

Kære medlemmer,

For nylig, har du måske set nogle nye tilføjelser på Toluna. I vores seneste opdatering har vi tilføjet nogle smarte nye funktioner, forbedret nogle eksisterende funktioner og rettet nogle vigtige problemer på vores hjemmeside.

 

Hvad er nyt:

-Vi har udviklet fantastiske infografikker for at bringe dine meningsmålinger til livs. Infografikken giver grafiske gengivelser for at hjælpe dig med at analysere de svar folk giver dig! Giv det en chance i dag ved at klikke på ikonet i værktøjsbakken (nederste venstre hjørne) ved enhver meningsmåling, når du er i Udforsk området, eller på infografik knappen, hvis du er på meningsmålingens specifikke side.

blog 1

                – Nu kan du indlejre dine meningsmålinger, dueller og ”Stem” på din blog eller hjemmeside med vores nye funktion! Det er hurtigt og nemt. Alt du skal gøre er at klikke på ‘+’ ikonet nederst til venstre og følge vejledningen for at få dit Toluna indhold til at lave professionelle Toluna meningsmålinger på din egen side.

blog 2

                – Side-notifikationerne er nu blevet gjort mere synlige, og vi har udvidet notifikationerne for at holde dig mere opdateret om hvem der stemmer på alt dit indhold og alle de store nyheder på hjemmesiden. Kig efter den orange firkant lige under fanen ‘Opret’ øverst på siden, som du kan se nedenfor.

blog 3

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vi ser frem til at høre din feedback og håber du får anvendt de nye funktioner.

Vi ses snart på siden!

Toluna Teamet

%d bloggers like this: