Lancering af det nye Toluna.com!

Kære Medlemmer,

Vi er glade for at meddele at vi er klar til at afsløre vores ny-designede hjemmeside for dig i morgen den 7. novemer 2012! Vi har ændret siden fra bunden og foretaget nogle store ændringer.

Men før siden bliver lanceret vil vi gerne fortælle dig lidt om nogle af de fantastiske nye funktioner som er på vej på det helt nye Toluna.com. Det kan tage lidt tid at vænne sig til, men i det lange løb føler vi, at alle disse spændende ændringer vil gavne dig og fællesskabet som helhed.

    • Til at starte med vil vi gerne introducere den virtuelle gave applikation – Gifties – som vil være tilgængelig på både Toluna.com og Facebook. Dette fantastiske program vil gøre det muligt for dig at sende gaver på en ny måde til dine venner og følgere på begge sider (og endda til dig selv) og via email. Det fede er, at alle disse Gifties kan blive til virkelighed! Ja, det betyder at hvis du bliver udvalgt får du en ’virtuel’ gave, som du har valgt, sendt direkte til din dør!

    • Vi har forbedret den måde du kan følge og blive fulgt på Toluna.com så når du begynder at følge nogen dukker de op i din personlige strøm – også kaldet ‘Anbefalet’. Denne forbedret funktion samler alt det indhold du virkelig gerne vil følge med i, og samler det hele ét sted på instrumentbrættet. Alt det nye indhold fra folk som du følger kan findes her sammen med dine favorit afstemninger og emner, samt Quick Votes! Vi tror at dette vil gøre din browsing oplevelse på Toluna.com mere givende, ved at gøre det muligt for dig at få direkte adgang til dine favorit meninger.
    • Vi afslutter det sociale belønnings point program. Vi er bevidste om at denne store nyhed muligvis er skuffende for nogen af jer men systemet er ikke gået efter planen. I stedet for at presse folk til at udtrykke sig med kvalitets indhold og meninger, har det haft den modsatte effekt. Dog vil du stadig modtage point for alle de sponsorede afstemninger som du fuldfører.
    • Vores nye notifikations system vil hjælpe dig med at finde ud af hvornår vi har undersøgelser klar til dig som passer til din profil (blandt mange andre ting!). I øverste højre hjørne på Toluna’s instrumentbræt vil de poppe op i en grøn boks og alt du skal gøre for at få adgang til undersøgelsen er at klikke på den der interesserer dig mest. Dette, sammen med vores ny-designede Undersøgelsescenter, gør det nemmere at finde kompatible undersøgelse og øger effektiviteten af siden!
    • Det helt ny-designede Undersøgelsescenter tilbyder dig lettere adgang til de undersøgelser du leder efter. Ved at kombinere Toluna Quick Undersøgelser (hvoraf mange fører til undersøgelser) og regelmæssige undersøgelser, viser denne side tydeligt det samlede antal disponible point og fordelingen for hvert af de anførte undersøgelser. Takket være disse ændringer, tror vi at det vil være nemmere end aldrig før for dig at deltage i undersøgelser og give udtryk for din mening.

Vi er meget begejstrede for at vise dig den nye side og vi tror at du kommer til at elske den. Det nye Toluna bør øge dine chancer for at finde de rigtige undersøgelser og samtidig forbedre kvaliteten af din oplevelse. Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer til noget du opdager på den nye side er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at uddybe eventuelle ting, der kræver afklaring og håber du nyder disse nye værktøjer lige så meget som vi allerede gør!

På gensyn på det nye Toluna.com,

Toluna Gruppen

%d bloggers like this: