Spændende Emner på Toluna

Kære Medlemmer,

 

Der er et hav af spændende emner og afstemninger på Toluna hjemmesiden som du kan deltage i nu. Om end du interesserer dig for politik, nyheder, TV, film, samfund, eller bare lidt af hvert, så er der en masse muligheder for at dele din mening.

 

Se bla. disse spændende meningsemner skabt af MistermunkJ…: Hvordan kan det være at vi som mennesker vægter økonomi højere end kloden’s miljø eller Er kvinder i virkeligheden dårligere end mænd til at køre bil….

 

Husk at du kan sortere meningsemner og afstemninger efter kategorier. Så hvis du f. eks. kun vil se emner og afstemninger om sport kan du vælge ”Udforsk” og derefter ”Kategorier” og så finde sport kategorien.

Så hvad bedre end at bruge denne ekstra dag i februar måned på at dele din mening, give udtryk for dine tanker, og deltage på Toluna hjemmesiden.

Vi ses på hjemmesiden,

 

Tolunaholdet

%d bloggers like this: