Forklarelse af Pointkreditering

Kære Medlemmer,

 

Vi vil gerne lave et blogindlæg om kreditering af points, da vi har set et stigende antal af e-mails og indlæg på hjemmesiden omkring dette emne. Vi forstår hvor frustrerende det er for jer, vores medlemmer, efter i har brugt jeres tid og indsats. Vi gør alt hvad vi kan for at kreditere undersøgelser så hurtigt som muligt, og vi arbejder hårdt sammen med vores kunder og partnere for at sørge for at dette sker. Vi beklager enhver form for forsinkelse, og vi sigter efter at begrænse disse forsinkelser så meget som muligt.

 

På grund af komplikationerne ved forskellige undersøgelser og deres levetid (hvor længe en undersøgelse forbliver aktiv) kan der være en hel del ventetid inden du modtager dine points. Nogle gange er forsinkelsen ganske kort, indenfor få timer eller dage, og andre gange kan det tage et par uger eller op til en måned. Hvis du deltager i en undersøgelse indenfor få dage efter den er åbnet, kan du (desværre) risikere at vente omkring seks uger eller mere på dine points. Dette er grunden til at, på de invitationer du modtager, vi skriver at points vil blive uddelt inden for fire uger efter lukningen af en undersøgelse.

 

Vi vil ikke have at i bliver bekymrede om hvorvidt points er blevet glemt fordi de ikke dukker op indenfor få dage eller uger. Vi vil altid gøre vores bedste for at levere hurtig kreditering af points så ofte som muligt.

 

Vi håber at dette hjælper med forståelsen af hvordan points bliver krediteret på Toluna for undersøgelser, og vi takker jer for jeres fortsatte engagement!

 

Vi ses på hjemmesiden,

 

Tolunaholdet

%d bloggers like this: