Fastelavn

Kære Toluna Medlemmer,

Februar er en måned fyldt med sjov og ballade. Der er sne og vinter, Valentinsdag, og, ikke mindst, Fastelavn. Fastelavn er en god mulighed for at klæde sig ud og have det sjovt. Om end man foretrækker katten i tønden, fastelavnsris, eller ”Fastelavn er mit navn”, så er det en tradition for hele familien. Del dine meninger om Fastelavn på Toluna!

Der er også masser af andre spændende afstemninger og meningsemner man kan deltage i på Toluna. Hvis du ikke er til Fastelavn, så er der mange meninger der bliver delt på hjemmesiden omkring X Factor 2012, som bla. Hvad synes du om x factor 2012?, Er Blachman en god dommer?, Er det ok at Blachman sviner Pernille til for hendes valg i X-faktor afgørelsen?, eller Synes du ikke at Thomas Blachman skiller sig ud og er utrolig sympatisk?

Alle os hos Toluna vil gerne ønske jer en rigtig god Fastelavn!

Vi ses på hjemmesiden!

Tolunaholdet

%d bloggers like this: