Deltag i de Spændende og Aktuelle Meningsemner på Toluna

Kære Toluna Medlemmer,

Der er et hav af spændende meningsemner at deltage i for tiden på Toluna-hjemmesiden. Vi kan se at i lægger interessante og aktuelle meningsemner op om alt fra politik til film og TV. Der er derfor noget for enhver smag!

Se blandt andet dette spændende meningsemne fra katsofi: Er det ok at blogge og blive en offentlig person og dele ud af sit privatliv og sine tanker for at blive en kendt person?

Føl dig fri til at give din mening, dele dine tanker, og deltag i debatten. Men husk at du skal overholde reglerne: skriv ikke stødende indhold, skriv ikke det hele med store bogstaver, brug ikke bandeord, og forsøg at hold dig til emnet. Og ellers, så bare skriv dine tanker ned! Jo mere dybdegående meninger, jo bedre diskussioner og meningsemner kommer der ud af det.

Her fra Toluna håber vi at i alle nyder denne vinter, og at i kan holde varmen!

Vi ses på Toluna,

Tolunaholdet

%d bloggers like this: