Velkommen til 2012

Kære Toluna Medlemmer,

Vi håber at i er kommet fint ind i det nye år, og at i havde et brag af en afslutning på 2011. Forhåbentlig vil 2012 byde på en masse nye udfordringer, nye oplevelser, og masser af lykke og glæde til dig og dine nærmeste.

Her hos Toluna vil vi fortsætte med at bringe jer spændende undersøgelser der giver jer chancen for at optjene points og få belønninger. Vi er også meget glade for at se alt det gode og interessante indhold på hjemmesiden.  Der er bla. dette spændende meningsemne om nytårsforsæt:

Har du et nytårsforsæt? og hvad er det?

Deltag i diskussionen, og giv din mening! Du kan også svare på andre medlemmers meninger for at få dem til at uddybe deres holdninger, og for at få en bedre debat i gang.

Når du indlægger din mening på et meningsemne, så husk at overholde Tolunas regler. Dette handler mest om at du ikke må skrive noget krænkende eller nedværdigende, og du skal huske ikke at skrive det hele med store bogstaver da det får det til at ligne at du råber. Du kan læse mere om disse regler i vores Tutorial, under afsnit 3.6, og for alle detaljerne kan du se artikel 6 i vores  Generelle betingelser.

Vi ses på Toluna,

Tolunaholdet

%d bloggers like this: