Juleafstemninger på Toluna

Kære Toluna medlemmer,

Nu hvor vejret ikke ligefrem byder på julehygge, og det stadig føles som efterår med blæst og regn frem for sne, hvad bedre end at deltage i nogle sjove og underholdende afstemninger omkring juletraditioner i Danmark? Der er masser af gode emner at tage fat i. Lav selv nogle gode afstemninger! Og husk at vedhæfte billeder og videoer til dine afstemninger for at gøre dem endnu mere iøjnefaldende.

For at se nogle rigtig gode afstemninger og meningsemner omkring julehygge, så kig nærmere på lisahsp’s emner, såsom:

Hvilken julesang er din yndlingsjulesang?

Hvad ønsker du dig aller mest til jul?

Hvilken julekalender vil du gerne have udgivet eller genudgivet på dvd?

Og der er masser af andre gode emner at tage fat i. Husk, julen er en tid hvor man kommer hinanden ved, så deltag i masser af undersøgelser og del din juleglæde med andre Toluna medlemmer. Du kan sende julebeskeder til andre medlemmer direkte på Toluna.


Vi ses på Toluna,

Tolunaholdet

%d bloggers like this: