Gør dine afstemninger og meningsemner mere spændende med video-links!

Kære Toluna medlemmer,

Vil du gerne gøre dine afstemninger mere spændende? Vil du have bedre svar på dine meningsemner? Så prøv at linke et videoklip til dine afstemninger og meningsemner. På Toluna er det nemt og hurtigt at linke et youtube klip til dine meningsmålinger, og det tager kun få sekunder!

En video kan både give andre medlemmer et bedre indblik på hvad din meningsmåling handler om, og samtidig kan det være sjovt og motiverende så du får flere til at deltage. Og da det er nemt at finde relevante links på youtube, så kan dette gøres uden nogen problemer. Husk at dine videoer skal have noget at gøre med din afstemning eller meningsemne.

For at linke en video til en meningsmåling skal du først klikke på “Opret” og derefter på “Opret en afstemning” eller “Opret et meningsemne” afhængig af hvad for en slags meningsmåling du vil lave. Linket til hvor du kan tilføje en video er lige under der hvor du skriver spørgsmålet (tilføj en video). Derefter får du en skærm op hvor du kan søge på youtube klips. Når du har fundet et videoklip der passer, så klik på gem. Derefter kan du fuldføre resten af processen for at oprette din meningsmåling. Når du er færdig kan medlemmer se videoen når de vil deltage i din meningsmåling. Du kan læse mere om dette, og også om hvordan tu tilføjer billeder på Tolunas Tutorial.

Se bla. dette spændende meningsemne om politik og lobbyisme: http://dk.toluna.com/opinions/1064034/Hvad-mener-ACTA-skal-indfores.htm

Vi håber at i nyder at deltage i disse spændende og interessante meningsmålinger. Vi ses på Toluna!

Mange varme julehilsner fra

Tolunaholdet

%d bloggers like this: