Julen nærmer sig…

Kære Toluna medlemmer,

Nu hvor temperaturen falder, dagene bliver kortere, og julelysene bliver tændt, hvad er bedre end at dele sine meninger om julen i Danmark på Toluna! Der er masser af spændende afstemninger og meningsemner omkring julen, jule- og skiferie, julehygge, og julemad. Se bla. dette meningsemne omkring gammeldags og nyere julemad:

Skal julefrokosten være gammeldags julemad?

Husk, at for at få flere medlemmer til at deltage i jeres afstemninger og meningsemner er det en god idé at sætte et billede på afstemningen. For at finde ud af hvordan man gør det kan du kigge på Toluna’s tutorial.

Hele afsnit 4 handler om hvordan man tilføjer videoer eller billeder, både fra internettet eller fra din egen computer, for at gøre dine afstemninger mere spændende og iøjefaldende. For at tjene flere Toluna points nu her inden jul, så glem heller ikke at deltage i undersøgelserne.

Du kan stadig nå at indløse dine points til gavekort inden jul, men da det kan tage op til otte uger inden du modtager det skal du skynde dig. Og hvis du gerne vil støtte velgørenhed så husk at du kan gøre dette med dit gavekort gennem gavekortet.dk.

Vi håber at i fortsat nyder at deltage i spændende undersøgelser på Toluna, og vi ønsker jer en rigtig god december! Vi ses på Toluna!

Varme julehilsner fra

Toluna-holdet

%d bloggers like this: