Kort besked om vores politik vedr. point og deres udløb

Kære medlemmer

Da vi arbejder på at forbedre vores belønningsmuligheder for alle medlemmer, kunne vi godt tænke os at bruge et øjeblik på igen at minde dig om vores politik vedrørende point og deres udløb.

For medlemmer, der har været aktive de seneste 12 måneder, har Toluna-point en gyldighed svarende til 16 måneder. Alle point, der ikke er blevet indløst inden for 16 måneder fra det tidspunkt, hvor de oprindeligt blev optjent, vil udløbe og blive fjernet fra din konto. Se gerne vores vilkår og betingelser for yderligere oplysninger.

Vi håber, at dette vil anspore vores medlemmer til at drage fordel af nogle af de fantastiske nye muligheder, vi har lanceret i løbet af de seneste måneder, såsom Facebook Credits!

For at sikre, at du ikke mister nogen af dine Toluna-point, skal du fortsætte med at deltage jævnligt i undersøgelser og meningsmålinger og kontrollere din pointkonto og belønningsside ofte for at indløse dine point for de forskellige incitamentsmuligheder, vi tilbyder dig.

Hvis du har spørgsmål om vores nye belønninger eller vores politik vedrørende point og deres udløb, er du velkommen til at kontakte os.

Glem ikke at bruge dine point snarest muligt for at sikre, at de ikke udløber, og hold dig opdateret på vores blog for at læse mere om vores nye tilbud!

Vi ses på websiden!
Toluna-teamet

%d bloggers like this: