Ændringer på vej!

Kære medlemmer,

Vi i Toluna gør alt vi kan for at gøre vores medlemmer glade på vores side, og er tilfredse med vores service. Det er derfor vi har besluttet at forbedre vores belønningssystem, og vi har valgt at fange den gavekort fra gavekortet.dk og give den en make-over. Snart vil jer være i stand til at indløse deres point i en ny og forbedret udgave af gavekortet fra gavekortet.dk. Glæd jer!!

For at denne ændring vil finde sted, har vi desværre måtte have til at gøre gavekortet utilgængelig for en kort periode, og vi håber jer viser forståelse. Og husk, at jer snart får muligheden for at skaffe jer en forbedret Gavekort!

Til jer medlemmer der nylig har indløst deres point i netop denne gavekort: fortvivl ikke! Denne ændring vil ikke påvirke jer.

Ha en dejlig weekend!
Toluna-teamet

%d bloggers like this: