Velkommen til den Officiel blog af Toluna Danmark!

Velkommen Test & Vote medlemmere!

Toluna.com har erstattet Test & Vote. Dine medlemsskab informationer og point er blevet automatisk overført til Toluna. Du behøver ikke længere vente på at give din mening! Log på med dit Test & Vote brugernavn og kodeord, og fortæl verden dine meninger!

Hvad kan Toluna medlemmere lave på denne side?

 • Take Undersøgelser! Selvom vi har tilføjet mange forandringer til siden, er undersøgelser stadig en vigtig del af Toluna; du kan regne med at få din første invitation snart.
 • Opret hurtige afstemninger: Hurtige afstemninger er lukkede spørgsmål med forudbestemte svar; afstemninger kan have et eller flere svarmuligheder. klik her for at oprette en hurtig afstemning nu!
 • Opret meningsemner: Meningsemner er åbne spørgsmål; medlemmere kan dele deres mening vha tekst. Klik her for at oprette et meningsemne!

Du kan integrere videoer fra YouTube eller billeder fra enhver kilde til dine afstemninger og meningsemner-og siden Tolunas samfund handler om vore medlemmeres afstemninger, meningsemner og meninger, du kan oprette så mange du vil. Der er ingen grænser!

 • Få din stemme hørt: Meninger er skrevet af medlemmer som et svar til et meningsemne; hvert medlem kan skrive én mening per emne.

Lær Toluna at kende

For at hjælpe dig med at lære Toluna at kende, er der forskellige online resourcer du kan bruge:

 1. Toluna Tutorial tilbyder omfattende forklaringer om hvordan man kan bruge siden og mange nyttige tips; det er stærkt anbefalet at du tager dig tid til at gennemgå vores tutorial før du bruger siden.
 2. Spørgsmål og svar er en stor kilde for informationer; det indeholder svar til almindelige spørgsmål stillet af Toluna medlemmere.
 3. Bloggen er den bedst måde at holde dig opdateret med alle de nyeste nyheder og forandringer; Du kan få adgang til den til enhver tid ved at bruge linket i bunden af hjemmesiden, eller du kan bruger nyhedslinket på bunden af Hjemmesiden, eller du kan abonnere på vores RSS feed.
 4. Vores Privacy Policy og sidens generelle betingelser levere alle de juridiske informationer du har brug for, og kan ses på ethvert tidspunkt vha linket på bunden af enhver side på Toluna.
 5. At kontakte Toluna: Hvis du ikke kan finde de oplysninger du leder efter kan du kontakte Toluna ved at Klikke her.

Hvad skal jeg gøre først?

Der er flere aktiviteter vi anbefaler du begynder med:

 1. Personlige interesse undersøgelser:I disse korte undersøgelser beder vi dig om at give ekstra informationer om digselv; disse informationer tillader os at befre tilpasse indholdet på hjemmesiden, og det øger dine chancer for at blive inviteret til undersøgelser du kvalificere til. Hver personlige interesse undersøgelser udfyldt bliver belønnet med 300 point, og hvis alle udfyldes modtager du 2000 point! Klik her for at få adgang til dine personlige interesse undersøgelser, eller få adgang vha “dig” sektionen i navigationslinjen.
 2. Profil og konto indstillinger: Opdater dit profilbillede, personlige informationer og dine konto indstillinger ved at Klikke her; du kan få adgang til disse indstillinger fra “dig” sektionen I navigationslinken til enhver en tid.
 3. Søge og gennemse indhold på siden: Dine interesse undersøgeler er færdige, din profil er færdig… tid til at svare nogle hurtige afstemninger og meningsemner! Der er flere forskellige måder for dig at finde interessante hurtige afstemninger og meningsemner på Toluna:
 • Ved at bruge Udforsk i navigationslinjen kan du nemt finde senest oprettet eller populær hurtige afstemninger og emner.
 • Du kan bruger Udforsk til at genneme indhold vha kategorier; Klik her for at se alle kategoier
 • Du kan bruge søgevinduet oppe i højre hjørne af hjemmesiden.
 • Imens du gennemser indhold vil du se stikord skyen, der er under søgevinduet; klik på et stikord for at se alle relevante hurtige afstemninger og emner.

Hvordan kan jeg tjene Toluna point og hvad kan jeg bruge dem til?

Toluna Point er en form for virtuel valuta brugt til at belønne Toluna medlemmere for forskellige aktiviteter. Disse point kan blive omdannet til gavekort eller lotterisedler. Klik her for at tjekke hvor mange point du har, eller klick her for at omdanne dine point.

Der er mange forskellige måder for dig at tjene point på Toluna:

 • Indholds popularitets bonus er givet til medlemmere der opretter hurtige afstemninger og meningsemner der får mange svar; for en mere detaljeret forklaring venligst se den sociale belønnings sektion i vores Toluna Tutorial.
 • Niveau belønnelse: Hvert Toluna medlem er givet et niveau, der er reflekteret af deres popularitet som bedømt af andre Toluna medlemmere (Dit niveau kan ses på Hjemmesiden). For en detaljeret forklaring venligst se det sociale belønnings sektion i Toluna Tutorial.
 • At skrive meninger (skal være mere end 80 ord, point er givet hver måned efter alle meninger r blevet gennemgået)
 • Deltagelse i online undersøgelser

Hvor mange point vil jeg tjene per aktivitet?

 • Indholds popularitet / niveau opstignings bonusser: Venligst henvend til Toluna Tutorial for detaljer. Venligst bemærk at indholds popularitets bonusser er begrænset til 15000 point per måned.
 • Skriv en mening: 100 point (skal være over 80 ord, begrænset til 5000 point per måned).
 • Sponsorede afstemninger: 15 – 150 Point, det kommer an på hvor mange spørgsmål der er.
 • Personlige interesse undersøgelser: 300 point per undersøgelse. En engangs bonus på 2,000 point bonus vil blive tildelt når alle undersøgelser er blevet besvaret.
 • Online undersøgelser: 3,000 – 15,000 point eller mere (det kommer an på undersøgelsens længde)
 • Inviter en ven: 500 point (tildelt hvis ven fuldføre avanceret tilmeldelse)

Som du kan se er der meget at udforske på Toluna; vi håber du vil nyde siden og glæder os til at høre dine meninger, tanker og kommentarer!

Vi ses på siden,

Avner & The Toluna Team

%d bloggers like this: