Lignende indholdLignende indhold

Når du indtaster dit afstemningsspørgsmål eller emne spørgsmål bliver en liste af lignende indhold vist på højre side af hjemmesiden. Ved at gennemse det lignende indhold kan du nemt finde afstemninger og meningsemner der kan interessere dig. Efter alt, hvis man tog sig tid til at skabe en fodbold relaterede afstemning bør det være sikkert at antage, at fodbold er en af dine lidenskaber; Hvorfor ikke gøre din stemme hørt om emnet?

En ligeså vigtig grund er at medlemmere har en tendens til ikke at gide at svare på de samme spørgsmål to gange. Så hvis din afstemning eller meningsemne allerede eksistere på siden, er der en god chance for at du vil modtage mindre svar, specielt fra dem som allerede har svaret det andet spørgsmål. Dette betyder du vil have mindre afstemninger eller meninger, hvilket betyder du vil modtage mindre indholdspopularitet indenfor sociale belønninger.

Vi ses på siden,

Avner & the Toluna Team

%d bloggers like this: