Betydningen af kategorisering og stikord af dit Toluna indhold

Kategorisering og give stikord er en vigetig del af oprettelsen af afstemninger og meninsemner; Vi vil gerne tilbyde nogle tips og råd og understrege vigtigheden af korrekt kategorisering og givning af stikord af dit Toluna indhold:

  1. Prøv at være så præcis som muligt, når du vælger en kategori og underkategori. Dette vil gøre det nemmere for andre medlemmere at finde dit indhold og vil også sikre at flere vil svare. En anden vigtig ting at huske på, er at indhold, som ikke er blevet korrekt kategoriseret er genstand for sletning af nøjagtig samme grund; forkert kategoriseret indhold kan have en negativ effekt på søgeresultatsider og kan dukke op i de forkerte steder, når andre medlemmere gennemser indholdet af kategorier.
  2. Givning af stikord er ikke obligatorisk, men det er stærkt anbefalet at du tilføjer et par stikord til hver afstemning eller meningsemne du opretter. Stikord er mere fleksible og præcise end kategorier; for eksempel, hvis du skriver om den sidste film du har set, kan du tilføje filmes navn som stikord. Dette kan have en positiv inflydelse på hvor mange medlemmere reagere til dit indhold.
  3. Hvis du er i tvivl, vælg “andet” kategorien. Hvis du har oprettet en afstemning eller meningsemne der ikke passer ind i nogen kategorier vælg “andet” kategorien. I sådanne tilfælle er det endnu vigtigere at du bruger stikord, så andre medlemmere kan finde dit indhold. Venligst bemærk at hver kategori indeholder en “andet” underkategori; så hvis du skriver om en film du har set for nyligt og kan ikke finde den rette genre så vælg film&biograf/andet som kategori. Og har vi allerede sagt hvor vigtigt det er at bruge stikord…?

Vi ses på siden,

Avner & the Toluna Team

%d bloggers like this: